Selecteer een pagina

Boeken

Beide boeken zullen zowel kinderen als volwassen veel plezier laten beleven! Kinderen vinden het heerlijk om zelf of met elkaar yoga te doen aan de hand van de boeken. Maar de boeken geven ook een mooie uitnodiging voor volwassenen om samen met de kinderen te bewegen en te spelen. De illustraties, kleuren en aanstekelijke muziek spreken kinderen erg aan en het zal snel een favoriet zijn! 

Ook zijn de boeken goed te gebruiken op school en in de klas, in de buitenschoolse opvang en natuurlijk in kinderyoga lessen. 

Na het succesvolle deel 1 is nu ook deel 2 verkrijgbaar!

Het dansende dierenbos 2

Kinderyoga op muziek voor met z’n tweetjes

In Het dansende dierenbos 2 zijn er allemaal dieren die met z’n tweetjes door het dierenbos lopen, rennen, springen, vliegen, zwemmen of lekker lui liggen. De yogaoefeningen die bij de dieren staan afgebeeld zijn dan ook allemaal bedoeld om samen te doen! 

Je gaat leren samenwerken, samen evenwicht bewaren, vertrouwen opbouwen, elkaar aanraken, elkaars steun voelen en vooral ook samen veel plezier maken. Zing, luister en beweeg als de dieren en voel jezelf groeien!

Dit boek is een logisch vervolg op het succesvolle kinderyogaboek Het dansende dierenbos. Het vormt een mooie aanvulling, maar kan ook geheel los van het eerste boek gebruikt worden. Kinderen kunnen met z’n tweetjes de houdingen uitvoeren of samen met een volwassene. Met dertien nieuwe heerlijk swingende en aanstekelijke dierenliedjes.

N

Met link naar de te downloaden muziek

N

Nu met songteksten met akkoorden, zodat je op piano of gitaar mee kunt spelen

N

Luister de muziek ook op Spotify of Apple Music

Inkijk exemplaar

Luister de muziek

Wil je lekker samen bewegen als de dieren in het Dansende Dierenbos 2?

Ook leuk als kado!

Al meer dan
6000 exemplaren verkocht!
In het Frans uitgegeven!

Het dansende dierenbos 1

Kinderyoga op muziek

In dit eerste deel van Het dansende dierenbos staat een oude, wijze boom. Daaromheen dansen vrolijke apen, vliegt een vrije vogel, rennen snelle paarden, ligt een relaxte kat, slingert een lange slang, vliegt een lichtgevend vuurvliegje, brult een sterke leeuw en zit een slak veilig in zijn huisje. Eén voor één nemen ze je mee in hun wereld met muziek en bewegingen.

Kinderen maken in Het dansende dierenbos op een speelse manier kennis met yoga. Er wordt voluit gedanst, geluisterd, er wordt als de dieren bewogen en er wordt lekker geluierd… En voor volwassenen is het heerlijk om met de kinderen mee te doen, goed te bewegen en van de kinderen te leren!

N

Met link naar de te downloaden muziek

N

Met CD

N

Luister de muziek ook op Spotify of Apple Music

Inkijk exemplaar

Luister de muziek

Wil je lekker samen bewegen als de dieren in het Dansende Dierenbos?

Ook leuk als kado!