Selecteer een pagina

Auteurs

Hester van Toorenburg

Hester van Toorenburg is ontwerper en illustrator. Ze ontwerpt illustraties en boeken voor diverse uitgeverijen en helpt ondernemers met hun uitstraling of communicatie. Haar werk is te herkennen aan de heldere, ietwat nonchalante vormtaal. 

Naast ontwerper is ze groot fan van yoga en doet ze dit al sinds ze zelf een kind was. Yoga is voor kinderen heel fijn omdat het ze helpt hun eigen lichaam te voelen en beter te leren kennen. Het vergroot hun zelfvertrouwen en geeft een voldaan gevoel, ze kunnen beter ontspannen als ze regelmatig yoga doen. 

Met de vrolijke boeken vol yoga op muziek brengt ze yoga op een aantrekkelijke en laagdrempelige manier naar de kinderen – en volwassenen – zodat ze kunnen ervaren hoe fijn en leuk bewegen is!

Jasper Merle

Jasper maakt al zijn hele leven muziek. Hij maakt vrolijke en liefdevolle muziek voor zowel kinderen als volwassenen. In de afgelopen vijftien jaar heeft Jasper samen met kinderen muziek gemaakt en merkte hoe zijn muziek kinderen plezier, energie en voldoening geeft. Hij maakte de muziek voor Het dansende dierenbos om kinderen te laten bewegen, swingen, zingen, en in contact met zichzelf en de dieren te laten komen.

jaspermerle.nl